Смилиха се над Ето`о - камерунецът получи само три мача наказание

12:07
Смилиха се над Ето`о - камерунецът получи само три мача наказание
Дисциплинарната комисия на италианската футболна федерация се смили над звездата на Интер Самуел Ето о и го наказа само с три мача лишаване от състезателни права и глоба от 30 хиляди евро за опита му да копира удара с глава на "Зидан" по време на мача Киево - Интер.

Както е известно, камерунският стрелец удари защитника на "летящите магаренца" Бостян Цезар, който се строполи на земята, но незнайно защо реферът дори не показа и жълт картон на Ето о, който в края на мача дори вкара почетен гол за "нерадзурите", които паднаха с 1:2.

Очакваше се нападателят на миланския гранд да бъде наказан поне за четири срещи, а някои специалисти предполагаха, че е много възможно Дисциплинарната комисия да отнеме състезателните права на играча дори за пет или шест мача, но това не се случи.

Вчера президентът на Интер Масимо Морати настоя в медиите, че е нужно към Ето о да се прояви милост и изглежда членовете на Дисциплинарната комисия на италианската футболна федерация са послушали наставленията на петролния бос.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация